Θεσσαλονίκη: Η πλατεία Αριστοτέλους έγινε… αμμουδιά για να φιλοξενήσει τη φιέστα του beach volley vid

Τις εντυπώσεις έκλεψε το γήπεδο beach volley που στήθηκε σήμερα στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του 30ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS

Το κεντρικό γήπεδο που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους πληροί όλες τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές, με αγωνιστική άμμο να έχει τοποθετηθεί στο πλακόστρωτο της πλατείας Αριστοτέλους, ενώ περιμετρικά υπάρχουν εξέδρες με χώρους για τους θεατές, τους επισήμους, τους χορηγούς και για τους δημοσιογράφους.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το thestival. gr ΕΔΩ

Οι αναμετρήσεις του κυρίως ταμπλό φιλοξενούνται στην εμβληματική πλατεία Αριστοτέλους, ενώ τα προκριματικά για άνδρες και γυναίκες γίνονται στις εγκαταστάσεις Beach volley Avant-Garde στην Καρδία.

Άτομα κάθε ηλικίας, έρχονται να παρακολουθήσουν αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός. Το θέαμα από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού που αγωνίζονται έχει συναρπάσει μικρούς και μεγάλους και μαζί με όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη Θεσσαλονίκη ως ένα από τα κεντρικά σημεία συνάντησης του Ελληνικού beach volley.

Αξίζει να αναφερθεί πως το κέντρο της Θεσσαλονίκης φιλοξενεί για 11η χρονιά τη μεγάλη φιέστα του Ελληνικού beach volley αλλά και όλες τις παράλληλες αγωνιστικές και εορταστικές δράσεις για τους αθλητές, τις αθλήτριες και το φίλαθλο κοινό.

(με πληροφορίες από thestival. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί