Το μήνυμα του Τεντόγλου στους Έλληνες: «Ελπίζω να σας έκανα λίγο περήφανους» – H αγκαλιά με τον Πετρούνια(vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης από "χρυσάφι" μίλησε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος, ωστόσο παρά το τεράστιο επίτευγμα του, ο Τεντόγλου είχε ένα μικρό παράπονο αναφορικά με τις επιδόσεις του.

«Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό που κατάφερα αλλά ήθελα κάτι παραπάνω, κάτι μου έλειπε σήμερα. Το πάλεψα. Στο τέλος άρχισα να ξυπνάω, το πέμπτο άλμα ήταν πάρα πολύ καλό, θα πήγαινε για μεγάλο άλμα. Πήγαμε να το ρισκάρουμε στο έκτο αλλά δεν έκατσε. Ο αέρας άλλαζε συνέχεια, είναι δύσκολος αγώνας».

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Σαν επίδοση ήθελα κάτι παραπάνω, για μένα, να το ευχαριστηθώ πιο πολύ».

Για το τί είπε με τον Πομάσκι:

«Του είπα ότι δεν ήμουν καλός. Μου είπε ότι δεν πειράζει, το πήραμε. Εγώ έλεγα συνέχεια ότι δεν ήμουν καλός. Πάντα υπάρχει καλύτερο. Ίσως σε κάποιο άλλο στάδιο σε κάποιους άλλους αγώνες σήμερα να έκανα παραπάνω».

Το μήνυμά του στον κόσμο:

«Ευχαριστώ πολύ. Έβλεπα πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Ελπίζω να σας έκανα έστω και λίγο υπερήφανους, να σας έκανα έστω και λίγο να χαμογελάσετε. Καλή επιτυχία και στα άλλα παιδιά. Δεν τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αγωνίζονται και άλλα παιδιά».

Ο πρώτος που έσπευσε να αγκαλιάσει τον χρυσό ολυμπιονίκη στο μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 Μίλτο Τεντόγλου, χθες βράδυ ήταν ο μεγάλος αθλητής Λευτέρης Πετρούνιας.
Ο «άρχοντας των κρίκων» ήταν μέσα στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα του καλού του φίλου και όταν πλέον κατέκτησε την πρώτη θέση του χάρισε μια μεγάλη αγκαλιά για να τον συγχαρεί για την τεράστια νίκη του.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με το μήνυμα του Τεντόγλου στους Έλληνες ΕΔΩ

Δείτε την αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από enikos. gr – eleftherostypos. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί