Γραφείο πίστης στον Λευκό Οίκο και καταπολέμηση της προκατάληψης κατά των Χριστιανών, vid

Δεξιά τάξη πραγμάτων στις ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα συγκροτηθεί μια επιτροπή για τη θρησκευτική ελευθερία και ένα Γραφείο πίστης στον Λευκό Οίκο με την δεξιά τάξη πραγμάτων να κάνει βροντερή παρουσία!

Σε ομιλία του σε μια χριστιανική εκδήλωση, ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι θα υπογράψει αργότερα σήμερα εκτελεστικό διάταγμα, που θα δίνει εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης να συγκροτήσει κλιμάκιο που θα στοχεύει τις προκαταλήψεις κατά των Χριστιανών εντός της τάξης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Νωρίτερα είχατε διαβάσει στο ΕΛ, πως ο Τραμπ δήλωσε:

«Οι άνθρωποι της θρησκείας πρόκειται να γίνουν ξανά χαρούμενοι. Και πραγματικά το πιστεύω πως δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος χωρίς τη θρησκεία, χωρίς τη πίστη.

Οπότε πάμε να φέρουμε τη θρησκεία πίσω, πάμε να φέρουμε τον Θεό πίσω στις ζωές μας»:

«Από την αρχή της δημοκρατίας μας, η Αμερική ήταν πάντα ένα έθνος που ιδρύθηκε από ανθρώπους με πίστη και ενισχύθηκε από την δύναμη της προσευχής και ενωνόταν με τέσσερις απλές αλλά πολύ όμορφες λέξεις: Στον Θεό που εμπιστευόμαστε», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η Αμερική αλλάζει…

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo EPA-WASHINGTON EXAMINER POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί