Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται πλέον ο Πάπας – Παραμένει εύθραυστη η υγεία του

Είκοσι τέσσερις ημέρες μετά την εισαγωγή του πάπα Φραγκίσκου στο νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης,

σύμφωνα με ανακοίνωσή του Βατικανού, οι θεράποντες ιατροί είναι σε θέση να εκτιμήσουν ότι η εξέλιξη της υγείας του ποντίφικα είναι θετική και ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η πρόοδος των περασμένων ημερών συνεχίστηκε, όπως δείχνουν οι αιματολογικές εξετάσεις και η θετική ανταπόκριση του Φραγκίσκου στη φαρμακευτική αγωγή.

Ο πάπας, όμως, δεδομένης της πολυπλοκότητας της κατάστασης για την οποία εισηχθη στο νοσοκομείο, και της λοίμωξης του αναπνευστικού, θα πρέπει να παραμείνει ακόμη, για κάποιες ημέρες, στην πολυκλινική Τζεμέλι.

Κατά την σημερινή ημέρα ο ποντίφικας προσευχήθηκε στο παρεκκλήσι που βρίσκεται δίπλα στο δωμάτιό του και κοινώνησε.

ΑΠΕΜΠΕ, του Θ. Ανδρεάδη – Συγγελάκη – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-ANSA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί