Αστυνομικοί σώζουν άνδρα από τις γραμμές του τρένου δευτερόλεπτα πριν περάσει από τις ράγες – Συγκλονιστικό βίντεο

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την αστυνομία του Σιάτλ να συνομιλεί με έναν άνδρα που στέκεται σε μια προεξοχή πάνω από τις γραμμές του τρένου της πόλης - και στη συνέχεια να τον σώζει από ένα τρένο που ερχόταν.

Οι αστυνομικοί του Σιάτλ έσωσαν έναν άνδρα από ένα τρένο που ερχόταν στο κέντρο του Σιάτλ την περασμένη εβδομάδα. Στις 7 Οκτωβρίου, στις 9:16 μ.μ., αστυνομικοί της περιπολίας απάντησαν σε αναφορές για έναν άνδρα που αντιμετώπιζε κρίση ψυχικής υγείας καθισμένος σε μια προεξοχή ψηλά πάνω από τις γραμμές του τρένου κοντά στην έξοδο 2nd Avenue και στην οδό East Jackson Street.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να μιλούν μαζί του με την ελπίδα να τον οδηγήσουν σε ασφαλές σημείο. Η αποστολή της αστυνομίας ζήτησε να σταματήσουν τα εισερχόμενα τρένα, ωστόσο ένα τρένο είχε ήδη εισέλθει. Ο άνδρας γλίστρησε και έπεσε στους βράχους κάτω και τραυματίστηκε σοβαρά και δεν μπορούσε να κινηθεί. Αστυνομικοί στην κάτω πλατφόρμα έτρεξαν στις γραμμές για να σώσουν τον άνδρα, ενώ ένα τρένο τους πλησίαζε με μεγάλες ταχύτητες.

Ένας αξιωματικός έσυρε τον άνδρα μακριά από τις ράγες, διακινδυνεύοντας τη ζωή του, λίγα δευτερόλεπτα πριν την καταστροφή. Ο 57χρονος άνδρας υπέστη πολλαπλά κατάγματα. Διακομίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σιάτλ και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Harborview σε κρίσιμη κατάσταση. Λόγω των προσπαθειών διάσωσης από τους πρώτους ανταποκριτές, ο άνδρας επέζησε.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί