Μαξίμου για Σαμαρά: Πάγια αρχή μας να μην σχολιάζουμε απόψεις

Μαρινάκης για Σαμαρά: Πάγια αρχή μας να μην σχολιάζουμε απόψεις

«Ο πρωθυπουργός αυτό που έκανε, είναι να επαναλάβει τις δικές τους κόκκινες γραμμές, αλλά και τις κόκκινες γραμμές απέναντι στα όσα ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Πάγια αρχή μας είναι να μην σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών και αρχηγών της Νέας Δημοκρατίας και πολλώ δε μάλλον, να μην σχολιάζουμε κύκλους πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της ΝΔ», είπε συγκεκριμένα ο Παύλος Μαρινάκης.

«Δεν απειλείται η συνοχή της ΝΔ. Δεν μπορώ να θυμηθώ κυβέρνηση δεύτερης τετραετίας να έχει μεγαλύτερη συνοχή από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Δεν υπάρχει κανένα διαπροσωπικό πρόβλημα», είπε αναφερόμενος στις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κληθείς να σχολιάσει την αποχώρηση του πρωθυπουργού κατά την ομιλία του Νίκου Παππά χθες στη Βουλή, είπε ότι «ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει ούτε μπορεί να επιλέξει τον αρχηγό ενός άλλου κόμματος ή έστω και υπηρεσιακό αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά επιλέγει με ποιους θα συνομιλεί. Για να το πούμε απλά στη ζωή δεν είναι όλα ίδια. 50 χρόνια Δημοκρατίας, δεν θυμάμαι ξανά, έστω και υπηρεσιακό αρχηγό της αντιπολίτευσης να έχει καταδικαστεί για ένα από τα πιο ειδεχθή αδικήματα αμετάκλητα και ομόφωνα κατά των θεσμών. Αυτό που έκανε ο Μητσοτάκης είναι να επαναλάβει τις κόκκινες γραμμές και τις δικές του και τις παράταξης μας. Κοιτάμε μπροστά αυτός είναι ο στόχος και με έναν λόγο που πρέπει να είναι ενωτικός, με παραδοχή λαθών και μόνο μας στόχο την υλοποίηση του προγράμματός μας, αλλά δεν θα ξεχάσουμε και τι ζήσαμε. Δεν θα ξεχάσουμε όσα ζήσαμε από τα άκρα γι’ αυτό και με παρεμβάσεις και τροπολογίες μας δώσαμε τα όπλα στη δικαιοσύνη να πάρει τις δικές της αποφάσεις, αλλά δεν θα ξεχάσουμε τι ζήσαμε τις μαύρες ημέρες με μια κυβέρνηση που πήγε να κάνει ξεκάθαρες παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, στα μέσα και στο τέλος της ημέρας η δικαιοσύνη επιβεβαίωσε τις φοβίες μας».

Protothema – ΦΩΤΟ:Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί