«Μοιάζει με δράκο!» – Οι προπονήσεις F1 στη Σιγκαπούρη σταμάτησαν μετά την εμφάνιση σαύρας στην πίστα(vid)

Ένα μοναδικό θέαμα είδαν οι παρευρισκόμενοι στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου ενόψει του Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης της Κυριακής, όταν μια περιπετειώδης σαύρα σταμάτησε τις διαδικασίες.

Το περίεργο ερπετό εμφανίστηκε στο Marina Bay Street Circuit, ενώ τα αυτοκίνητα περνούσαν γρήγορα με τρομακτικές ταχύτητες.

Για να προστατευθούν οι οδηγοί – και η σαύρα – εμφανίστηκε η κόκκινη σημαία που σημαίνει ότι όλοι οι οδηγοί έπρεπε να επιστρέψουν στο pitlane ενώ το ερπετό απομακρύνθηκε.

Ο επίσημος λογαριασμός της Formula One X την αποκάλεσε την «πιο παράξενη κόκκινη σημαία ποτέ», ενώ ορισμένοι από τους οδηγούς ήταν ξεκάθαρα μπερδεμένοι από τη σαύρα.

Ο οδηγός της Mercedes, Τζορτζ Ράσελ, ακουγόταν να ρωτά: «Τι στο καλό είναι αυτό;» Αφού οι μηχανικοί του τον ενημέρωσαν ότι ήταν σαύρα, ο Βρετανός οδηγός απάντησε: «Τι;! Μοιάζει με δράκο!».

Καθώς οι οδηγοί επέστρεφαν στο pitlane, αφέθηκε στους κριτές να απομακρύνουν τη σαύρα από την πίστα, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Οι τηλεοπτικές κάμερες έδειχναν τον οδηγό της RB Daniel Ricciardo να γελάει καθώς παρακολουθούσε το βίντεο. Ο λογαριασμός F1 X περιέγραψε για άλλη μια φορά την κατάσταση συνοπτικά, λέγοντας : «Τα πράγματα γίνονται σουρεαλιστικά».

Τελικά, η σαύρα απομακρύνθηκε από την πίστα και η τελευταία προπόνηση συνεχίστηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια σαύρα διακόπτει τον αγώνα στη Σιγκαπούρη. Το 2016, ο Μαξ Φερστάπεν παραπονέθηκε γελώντας για μια «γιγαντιαία σαύρα» στην πίστα κατά τη διάρκεια της προπόνησης προτού αυτή τρέξει βιαστικά και φύγει από τα αυτοκίνητα με ταχύτητα.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί