«Το ρολόι χτυπάει»: Δυναμική και χειμαρρώδης ανάρτηση Μεντβέντεφ για Τραμπ, Ζελένσκι και πυρηνικά

Απλά διαβάστε...

Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έκανε ανάρτηση στο Telegram και τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις Τραμπ περί Ζελένσκι, για τα πυρηνικά που θέλει να αποκτήσει το Κίεβο καθώς και για το περιβόητο «Σχέδιο Νίκης» του Ουκρανού προέδρου.

Τα γραφόμενα μιλάνε από μόνα τους! Απλά διαβάστε:

Τρία γεγονότα σε μια εβδομάδα που συνέβησαν στην πραγματικότητα

1. Ο Τραμπ έγινε ο πρώτος πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και υποψήφιος πρόεδρος που παραδέχτηκε ότι η άμεση ευθύνη για τη στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας (ή μάλλον για τον εμφύλιο πόλεμο) ανήκει στα βρώμικα πράσινα αποβράσματα ναρκωτικών, τα οποία τρέφονται από τη Δύση και που έχουν χάσει κάθε νομιμότητα. Αυτή η παραδοχή δεν θα αλλάξει τίποτα στη θέση των ΗΠΑ, ακόμα κι αν ο κοκκινομάλλης Ντόναλντ ανακτήσει το Οβάλ Γραφείο. Αλλά μια δήλωση αυτού του είδους από μόνη της είναι εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον.

2. Λαμβάνοντας υπόψη την φαινομενικά ανούσια φλυαρία γύρω από τη δημιουργία πυρηνικών όπλων από την Ουκρανία του Μπαντέρα, μόνο ένα θλιβερό συμπέρασμα μπορεί να εξαχθεί: το ναζιστικό καθεστώς προσπαθεί να δημιουργήσει μια «βρώμικη βόμβα». Για να το κάνει αυτό, έχει όλες τις δυνατότητες: πρώτες ύλες, τεχνολογίες, ειδικούς. Και κάθε εργαστήριο της σοβιετικής εποχής είναι κατάλληλο για την παραγωγή φορτίου χαμηλής ισχύος. Το ρολόι χτυπάει.

3. Όλος ο κόσμος περίμενε τι θα περιλάμβανε το περιβόητο «σχέδιο νίκης» των Ναζί του Κιέβου. Αυτό είναι όλο, μπορείτε να αναπνεύσετε. Το σχέδιο αποκαλύπτεται! Αυτό δεν είναι ένα «σχέδιο για την νίκη», απλώς ένα σχέδιο για τη νίκη. Η λέξη «σχέδιο» πρέπει να κατανοηθεί κυριολεκτικά: ως αργκό όνομα για μαριχουάνα, ανάσα, χασίς, κάνναβη, κάνναβη κ.λπ. Με άλλα λόγια, η ουσία τετραϋδροκανναβινόλη (THC), η οποία έχει ψυχοτρόπο δράση. Προφανώς, οι σύντροφοι από το εξωτερικό διέταξαν το τελευταίο τους να είναι πιο προσεκτικό και να αντικαταστήσει την κόκα με χόρτο.

    photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL POOL

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

    ΠΑΡΑΞΕΝΑ

    LATEST

    Κύρια Θέματα

    ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

    Κάθε μέρα μαζί