Το πρωταγωνιστικό καστ περιλαμβάνει επίσης τον υποψήφιο για Όσκαρ Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) σε έναν προς το παρόν άγνωστο ρόλο.
Η ταινία με τίτλο «Tony», θα ρίξει φως στο καθοριστικό καλοκαίρι του 1976 για τον μετέπειτα διάσημο σεφ, συγγραφέα και τηλεοπτικό παρουσιαστή, όταν εργαζόταν στο Πρόβινσταουν.
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα με την υποστήριξη της A24 και με την σκηνοθετική επιμέλεια του Μάτ Τζόνσον (Matt Johnson). Το σενάριο υπογράφουν οι Τοντ Μπάρτελς (Todd Bartels) και Λου Χάου (Lou Howe).
Ο Σέσα, μετά το ντεμπούτο του στην πολυβραβευμένη ταινία «The Holdovers» του Αλεξάντερ Πέιν ((Alexander Payne), έχει ολοκληρώσει τρεις ακόμη κινηματογραφικές παραγωγές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος. Συμπρωταγωνιστεί με τους Τζέσι ‘Αιζενμπεργκ (Jesse Eisenberg) και Μαρκ Ράφαλο (Mark Ruffalo) στο σίκουελ «Now You See Me: Now You Don’t» ενώ θα βρίσκεται στο πλευρό της Μισέλ Φάιφερ (Michelle Pfeiffer) για τη χριστουγεννιάτικη κωμωδία «Oh. What. Fun». Επίσης υποδύεται έναν δικηγόρο στην βασισμένη σε αληθινή ιστορία δραματική ταινία «Tow», με την Ρόουζ Μπερν (Rose Byrne) στον ρόλο μιας άστεγης.
Ο Μπαντέρας πρόσφατα συμμετείχε στο ερωτικό δράμα «Babygirl» με την Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) ενώ υποδύθηκε τον κακό στην ταινία «Paddington in Peru».
Ο ‘Αντονι Μπουρντέν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2018, ξεκίνησε την καριέρα του από κουζίνες διάσημων εστιατορίων για να κατακτήσει στη συνέχεια τον κόσμο της γαστρονομικής συγγραφής και της τηλεόρασης. Την καταξίωση σε ολόκληρη την υφήλιο και τις προσωπικές του μάχες αποτύπωσε το ντοκιμαντέρ του Μόργκαν Νέβιλ (Morgan Neville) το 2021, με τίτλο «Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Στέλλα Αλεβιζοπούλου / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA – EFE)